Vitamix ASCENT A3500i Anniversary paket

Vitamix logo
Hurom logo
Magimix logo
Wartmann logo

Vitamix ASCENT A3500i Anniversary paket

161.040,00 рсд

Kategorija:

Opis

Proslavite 100 godina inovacije s ovim posebnim izdanjem Vitamix ASCENTA. Zbirka stota godišnjica uključuje sve što vam je potrebno za uživanje u zdravim obrocima kod kuće ili u pokretu. Svideće vam se kako je lako istražiti nove ukuse, teksture i sastojke.

Vitamix ASCENT A3500i je zaista pravo čudo tehnologije. Osim što ćete na njemu moći praviti svoje kreacije na savršeni način kao što ste to mogli do sada i na svim prethodnim Vitamix modelima, Vitamix ASCENT A3500i će uz to sve dati i jednu predivnu dozu elegancije. Blender je dizajniran tako da se uklapa u svaku kuhinju. Industrijski izgled obavijen plaštom inoxa ovaj model Vitamixa zaista pozicionira na vrh kućnih uređaja koje bi svako poželeo u svojoj kuhinji. Neko bi mogao pomisliti da je to previše „digitalije“ za jedan blender. Međutim, živimo u takvom vremenu i Vitamix je bez ikakvog preterivanja odradio maksimum, da spoji funkcionalnost uređaja i nove izazove pred savremenim dostignućima.

Aparat je opremljen dodatnim senzorima tako da on doslovno zna koju posudu koristite na njemu kako bi tome prilagodio snagu motora.
Uz to sve, jedna od najvažnijih novina kod Vitamix ASCENT serije je magnetni kontakt na poklopcu posude. S ovim ne morate brinuti da ćete nehotice upaliti svoj Vitamix a da poklopac nije postavljen na posudu, kao što se do sada to moglo dogoditi. Ascent također nudi uzbudljive nove karakteristike, od kojih je mogućnost kupnovine dodatnih manjih kompleta posuda i noževa (0,6 L i 0,23 L).  Izbegavajući potrebu za posebnim aparatom za manje porcije ‘blend and go’.  Vitamix Ascent A3500i prepoznaje koji je rezervoar priključen i prema tome prilagođava njegovu snagu i programe.
Sve u svemu, svako ko se odluči za ovog lepotana, biće izuzetno zadovoljan. S Vitamix ASCENT A3500i modelom dobijate savremenog prijatelja u kuhinji s kojim ćete imati predivan osećaj.

Specifikacija

Snaga motora: 2.2 ks (1400W)
Proizvodnja: SAD
Zapremina posude: 2 litre
Garancija: 10 godina

Upravljačka konzola: Manualno upravljanje + 5 programa (Smoothie/Namazi/Ledeni deserti/Supe/Čišćenje)

Kontrole

Desno dugme za uključivanje uređaja
Levo dugme za pulsno miksanje
Središnji potenciometar za podešavanje snage: od 1000 – 37 000 okretaja u minuti
Iznad potenciometra dugme za odabir jednog od programa (Smoothie/Ledeni deserti/Supe/Namazi/Pranje)
Pokraj ekrana se nalaze tasteri za podešavanje vremena miksanja

Vitamix Ascent posude 0.6 L i 0.23 L

Vitamix posuda 0.6 je predviđena za rad na Ascent liniji Vitamix blendera (A2300i, A2500i i A3500i). Opremljena je bazom koja sadrži “self detect” tehnologiju kako bi bledner prepoznao o kojoj se posudi radi i prema tome odredio snagu obrade.

S njom možete pripremati manje količine “tekućih” obroka. S o.6 L posudom ćete praviti smoothije, dresinge za salate i supe. Ukoliko želite pripremati manje količine namaza i umaka, svakako bismo savetovali kupovinu Ascent posude od 0.23 L.
Ovu posudu koristite kako biste pripremili svoj smoothie, zaklopili ju i poneli sa sobom bez prljanja dodatnog posuđa.
Posuda je uska i visoka, tako da se bez problema može držati i u vratima frižidera ako bude potrebe za održavanjem vašeg smoothija hladnim i svežim.

Vitamix posuda 0.6 ima dvostruki zid rađen od Eastman Tritan® poliestera kako bi zadržala nisku temperaturu pripremljenog smoothija.

Posude (osim baze s oštricom) su perive u mašini za pranje sudova.

Vitamix Ascent posuda od 0.23 L (8.0 Oz) je kao što joj i naziv to kaže, predviđena za rad uz novu Vitamix liniju Ascent blendera. Tu se nalaze sledeći modeli: A2300i, A2500i i A3500i.

S ovom posudom ćete moći napraviti male količine namaza, umaka, pašteta i maslaca. To je njena glavna karakteristika i velika prednost Vitamix Ascent linije naspram svih ostalih blendera na tržištu. Napokon ne morate pripremati velike količine namaza ili umaka. Dovoljno je ubaciti rukohvat svežeg bosiljka, malo soli, ulja i kašičicu pinjola i u trenu možete napraviti preliv za svoju testeninu.

Ukoliko volite često eksperimentisati u kuhinji, ova posuda uz vaš Vitamix Ascent blender je savršena stvar za vas.

U paketu se nalazi jedna baza (nož posude), posude: 1x 0.6L i 1x 0.23L 

Paket sadrži

Vitamix ASCENT A3500i
Posuda od 2.0 L načinjena od Eastman Tritan™ kopoliestera
Vitamix Ascent posude 0.6 L i 0.23 L s nožem
Unikatni štap za obradu
Držač štapa
Vitamix špatulu
Knjigu recepata

Dodatne informacije

Garancija

10 godina

Materijal

BPA FREE

Namena

Lična upotreba, Za moju porodicu

Proizvođač

Vitamix

Namena uređaja

Mlevenje brašna, Namazi, Puteri, Seckanje voća i povrća, Sirove torte, Smutiji, Supe

Snaga motora

1400W

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Blendanje i priprema napitaka, Usitnjavanje namirnica