Enzita Experience shop – glavni uvoznik i distributer

Hurom - svetski brend broj 1. Najbolji sokovnici na hladno ceđenje.

Što mogu da napravim u HUROM sokovniku?

Zahvaljujući modularnom Alpha-chamber situ Hurom sokovnika možete da dobijete razne delikatese koristeći istu vrhunsku Hurom tehnologiju hladnog ceđenja.

Hurom bistri sok

BISTRI SOK

Čisti bistri sok bez komadića voća

Hurom mlijeko od orašida

BILJNO MLEKO

Napravite domaće biljno mleko u par koraka.

Hurom desert

DEZERT

Napravite slasni dezert od omiljenog zamrznutog voća.

Hurom sladoled

SLADOLED

Vrhunski sladoled iz vašeg Hurom sokovnika – ništa lakše!

Zašto je sok iz HUROM sokovnika poseban?

Zahvaljujući malom broju obrtaja (43 ili 80 u minuti, zu zavisnosti od modela), sok se ne zagreva i ne oksidira usled samog procesa ceđenja. Tako maltene sva nutritivna svojstva soka ostaju sačuvana. Hurom sokovnici izrađeni su od vrhunskih materijala koji ne sadrže štetne bisfenole (A i S) te je njihov dodir s namirnicama u potpunosti siguran.

Hurom vijak za cijeđenje

CEĐENJE

Posebno dizajnirano svrdlo uvlači i gnječi komade voća.

Hurom tehnologija procjeđivanja

FILTRIRANJE

Alpha-chamber je Huromova najnovija tehnologija sita za proceđivanje.

Hurom miješanje

MEŠANJE

Rotirajuće metlice nakon ceđenja mešaju sok od različitog voća i povrća. I ukuse takođe.

Isprobajte Hurom

Znamo da je potrebno malo više od YouTube video ili neke druge prezentacije da biste stekli konkretniji utisak u vezi aparata koji vas zanima.

Zato vam pružamo priliku da isprobate naš aparat. Sigurno ćete biti iznenađeni!

HUROM – tradicija utemeljena 1974.

Huromovo ekskluzivno svrdlo radi baš kao ručna cediljka za citruse, ali s većim pritiskom – nežno cedi sok iz voća, povrća, orašastih plodova i žitarica – bez uništavanja vitalnih hranjivih sastojaka, boja i ukusa, bez oštrih ivica, bez glasnih oštrica. Samo čisti, hranjivi ukusi. Pravo u čašu.

Hurom vijak

PRVI MODEL

Hurom vijak

DRUGI MODEL

Hurom vijak

1. GENERACIJA

Hurom vijak

2. GENERACIJA

Sve je počelo s ručno oblikovanim prototipom, prvim od svoje vrste, izvornim sokovnikom s tehnologijom hladnog ceđenja. Voće i povrće je nežno ceđeno, malom brzinom, prvi put u istoriji.

Hurom je probijao put kroz godine istraživanja i razvoja kako bi postao najprodavaniji sokovnik na svetu, s globalnim poverenjem prema njegovim izvanrednim performansama, vrednosti i kvalitetu.

Najčešća pitanja za HUROM

Za vas smo izdvojili najčešća pitanja vezana za Hurom sokovnike. Ovde ćete vrlo verovatno odmah pronaći odgovor. Ukoliko vas zanima nešto drugo, pošaljite nam odmah email na info@enzita.rs. Brzi smo.

Da li je hladno ceđenje zaista toliko bolje od drugih tehnologija?

Kombinacija tehnologije i tradicije dovela je do stvaranja ovih vrhunskih sokovnika.

Hladno ceđenje se pokazalo kao najbolja moguća metoda ceđenja. Takvom tehnologijom dobija se maksimalni učinak i osigurava se kvalitet dobijenog proizvoda, u ovom slučaju ceđenog soka.

Cedi li Hurom sporije od klasičnog centrifugalnog sokovnika?

Naravno da ne. Radi se samo o sporijem broju obrtaja kako bi se sačuvali svi fitonutrijenti. Ceđenje se odvija u sličnom vremenskom periodu.

Koliko soka mogu odjednom da nacedim?

Preporuka je da sok cedite maksimalno do 30 minuta u jednom ciklusu. Količina soka koja se dobije u tom vremenu zavisi od vrste namirnica koje se cede. Možete dobiti 5 litara, a možete dobiti 15 litara soka.

Zašto je mali otvor na sokovniku?

Ako pogledate otvor komore za ceđenje, može da vam se učini da je mali, ali takav je zbog dva razloga. Kod sokovnika s velikim otvorom zbog povećanog pritiska može doći do oštećenja gornjeg dela sokovnika. Osim toga, zbog sigurnosti dece i njihovih znatiželjnih ruku, Hurom je odlučio da zadrži manji otvor kako bi i deca bez straha od povreda mogla da cede svoje omiljene kombinacije sokova.

Što sve mogu da cedim?

Produktivnost je na prvom mestu! S Huromom možete da cedite sok iz sveg voća i povrća. Moguće je cediti i namirnice u kojima se nalazi minimalni sadržaj soka (batat, lišće povrća).

Čemu služi ručica?

Ručica na komori za ceđenje služi za povećanje pritiska u komori za ceđenje. S ručicom ćete regulisati količinu pulpe u soku kada cedite namirnice kašaste teksture. Konkretno, ako cedite sok u koji ćete uz jabuku dodati jagode, zreli kivi ili kajsije, ako zatvorite s ručicom otvor za pulpu, veći deo tih kašastih namirnica će završiti u soku. Ukoliko ne zatvorite s ručicom otvor za pulpu, deo kašastih namirnica će završiti u soku, a deo u “otpadu”.

Zašto komora za ceđenje nije od stakla?

Zbog velikog pritiska unutar komore za ceđenje, nužno je da ona bude izrađena od materijala koji to mogu da podnesu. Komora je izrađena od Tritan poliestera koji je najčvršća BPA free legura koja savršeno zadovoljava zahteve ceđenja soka u Huromovim sokovnicima.

Kako najlakše da održavam Hurom sokovnik?

Hurom sokovnike karakteriše funkcija samočišćenja. Naime, nakon korišćenja komore za ceđenje u nju sipajte vodu, upalite motor i propustite vodu napolje. Na kraju dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode. Brzo i lako! Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korišćenja sokovnika.

Enzita web-shop

Pročitali ste sve što vas zanima? Isprobali ste aparat? Pročitali ste odgovore na najčešća pitanja? Sada ste spremni za kupovinu – samo treba da odaberete pravi model za vas!