Enzita Experience shop – glavni uvoznik i distributer

Odredbe i uslovi kupovine

Načini plaćanja

  • Platnim karticama: Master, Visa, American Express, Maestro, Dina.
    Autorizacija se vrši online putem sigurnosne veze.
  • Internet bankarstvom
  • Pouzećem

Izjava o konverziji:

„Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.“

Zaštitu privatnosti korisnika:

„U ime Enzita d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Enzita d.o.o. (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Zaštita poverljivih podataka o transakciji:

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja u sigurnom okruženju. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Povraćaj sredstava:

„U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Enzita d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.“

Dostava

Sve porudžbine primljene do 10h dostavljaju se u roku 24h. Za iznose pojedinačne porudžbine niže od 4500,00 din. naplaćuje se poštarina 400,00 din.

Nudimo dostavu putem ekspres dostave. Dostava se vrši u roku 1 do 2 radna dana nakon obavljenog plaćanja. Pakovanje je izvedeno tako da se izbegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan pre preuzimanja da proveri vizuelno pošiljku, a eventualna vidljiva oštećenja da prijavi odmah ili da eventualno odbije da primi oštećenu pošiljku.

Reklamacije

Nakon kupovine, biće vam poslati račun i garancija. U slučaju da ne dobijete račun u skladu s porudžbinom ili dobijenom robom, kontaktirajte nas na telefon: +381 65 21 550 65, ili nam pošaljite mail na info@enzita.rs, kako bismo što pre ispravili grešku.

Enzita d.o.o. garantuje da su svi proizvodi kupljeni u našoj internet prodavnici ispravni. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom, iformišite nas o vašem problemu. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primanja proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamene oštećenog proizvoda ili povraćaja novca.
Kupac ima pravo da vrati proizvod u sledećim slučajevima:

  • dostava proizvoda koji nisu naručeni,
  • dostava proizvoda koji su oštećeni,
  • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posledica loše manipulacije prilikom isporuke.

Da bi se ostvarilo pravo na reklamaciju potrebno je uz proizvod s greškom priložiti kopiju računa ili porudžbine kojom se potvrđuje kupovina. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakovane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošaljiocu o njegovom trošku.

U slučaju povraćaja robe zbog spomenutih situacija (dostava robe s greškom, dostava oštećene robe ili dostava robe koja nije naručena), vašu pošiljku s pismenim pojašnjenjem vratite na adresu: Enzita d.o.o., Jurija Gagarina 14Ž/23, 11000 Beograd. Osigurajte se tako da pošiljku obavezno pošaljete uz potvrdu o primanju pošiljke. Tako ćete biti sigurni da je vaša pošiljka sigurno isporučena i na pravu adresu. Ako pošaljete paket bez potvrđenog uručenja, nito neće biti odgovoran za gubitak ili oštećenje vaše pošiljke. Molimo vas da svakako prihvatite ovaj savet!

 

Izjava o sigurnosti

Unos i prenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtevima kartičara i kartičnih brendova, kao i PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica obavlja se korišćenjem sistema WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka i njihovom korišćenju

Enzita d.o.o. se obavezuje da će pružati zaštitu ličnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno pruža kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Svi zaposleni u Enzita d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.