Odredbe i uslovi kupovine

Načini plaćanja

  • Kreditnim karticama: American Express i  MasterCard
  • Debitnim karticama: Maestro, Visa
    Autorizacija se vrši online putem sigurnosne veze.
  • Internet bankarstvom
  • Pouzećem

Dostava

Sve porudžbine primljene do 10h dostavljaju se u roku 24h. Za iznose pojedinačne porudžbine niže od 4500,00 din. naplaćuje se poštarina 400,00 din.

Nudimo dostavu putem ekspres dostave. Dostava se vrši u roku 1 do 2 radna dana nakon obavljenog plaćanja. Pakovanje je izvedeno tako da se izbegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan pre preuzimanja da proveri vizuelno pošiljku, a eventualna vidljiva oštećenja da prijavi odmah ili da eventualno odbije da primi oštećenu pošiljku.

Reklamacije

Nakon kupovine, biće vam poslati račun i garancija. U slučaju da ne dobijete račun u skladu s porudžbinom ili dobijenom robom, kontaktirajte nas na telefon: +381 65 21 550 65, ili nam pošaljite mail na info@enzita.rs, kako bismo što pre ispravili grešku.

Enzita d.o.o. garantuje da su svi proizvodi kupljeni u našoj internet prodavnici ispravni. Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom, iformišite nas o vašem problemu. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primanja proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamene oštećenog proizvoda ili povraćaja novca.
Kupac ima pravo da vrati proizvod u sledećim slučajevima:

  • dostava proizvoda koji nisu naručeni,
  • dostava proizvoda koji su oštećeni,
  • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posledica loše manipulacije prilikom isporuke.

Da bi se ostvarilo pravo na reklamaciju potrebno je uz proizvod s greškom priložiti kopiju računa ili porudžbine kojom se potvrđuje kupovina. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakovane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošaljiocu o njegovom trošku.

U slučaju povraćaja robe zbog spomenutih situacija (dostava robe s greškom, dostava oštećene robe ili dostava robe koja nije naručena), vašu pošiljku s pismenim pojašnjenjem vratite na adresu: Enzita d.o.o., Jurija Gagarina 14Ž/23, 11000 Beograd. Osigurajte se tako da pošiljku obavezno pošaljete uz potvrdu o primanju pošiljke. Tako ćete biti sigurni da je vaša pošiljka sigurno isporučena i na pravu adresu. Ako pošaljete paket bez potvrđenog uručenja, nito neće biti odgovoran za gubitak ili oštećenje vaše pošiljke. Molimo vas da svakako prihvatite ovaj savet!

 

Izjava o sigurnosti

Unos i prenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtevima kartičara i kartičnih brendova, kao i PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica obavlja se korišćenjem sistema WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka i njihovom korišćenju

Enzita d.o.o. se obavezuje da će pružati zaštitu ličnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno pruža kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Svi zaposleni u Enzita d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.