UŠTEDITE Sajamski popust na Beogradskom sajmu nameštaja

Posetite nas od 8. do 13. novembra na Beogradskom sajmu nameštaja ili na Enzita.rs i kupite aparate iz Enzita ponude po sajamskim cenama! Nalazimo se u Paviljonu 1a na Beogradskom Sajmu, Bulevar vojvode Mišića 14.

Na sajmu predstavljamo najprodavaniji sokovnik s tehnologijom hladnog ceđenja, Hurom H320N kojeg možete dobiti po sajamskoj ceni od 71.150,00 dinara.

 

Hurom H320N best buy među sokovnicima

Ovaj fenomenalan sokovnik već je u prvim mesecima postao best buy model među svim sokovnicima za hladno ceđenje koji su trenutno dostupni na tržištu. Ono po čemu je Hurom H320N specifičan je metoda hladnog ceđenja. To je zdrava i inovativna tehnologija koja minimizira gubitak hranjivih sastojaka, dok maksimizira boje i okuse kako biste mogli uživati ​​u ukusu i fitonutrijentima koji se prirodno nalaze u sastojcima.

Više informacija o ovom sjajnom sokovniku pronađite u testu dr. sc. Anite Freimann.

Enzita nudi uređaje koji značajno olakšavaju i ubrzavaju pripremu obroka. I ne samo to, oni vam omogućavaju dugoročni uspeh jer je s njima sve lako i jednostavno, a mogućnosti za pripremu obroka su neograničene. Zato, pre ili posle, oni polako postaju vaši najbolji prijatelji i saveznici u pripremi zdravih obroka.

Kupite Hurom H320N već danas!