Enzita Experience shop – glavni uvoznik i distributer

Promo i mediji

Enzita – logotip i slogan (.png)
Enzita logotip i slogan

Enzita – logotip (.png)

Enzita znak

Enzita – informativni tekst za medije

Enzita d.o.o. osnovana je 2010. godine pod nazivom Vitamix d.o.o., budući da se bavila isključivo uvozom i distribucijom vrhunskih Vitamix blendera. Od tada do danas, osim što je promenila naziv, Enzita d.o.o. proširila je svoj asortiman i na ostale kućne aparate koji su preko potrebni u zdravoj ishrani, a ostala je verna načelu odabira samo vrhunskih aparata.

Danas se Enzita d.o.o. nalazi u novobeogradskom naselju Belvil, ulica Jurija Gagarina 14Ž/23, gde se odvija maloprodaja. Osim toga, Enzita d.o.o. ima razvijenu veleprodajnu mrežu pa i na taj način ostvaruje jednu od svojih misija: da svakom domaćinstvu u Srbiji učini dostupnim vrhunske blendere, sokovnike, multipraktike, dehidratore i ostale kuhinjske aparate.

Svoju viziju društvenog doprinosa distribucijom kvalitetnih kućnih aparata Enzita d.o.o. sprovodi različitim aktivnostima, a posebno se ponosimo direktnom, korektnom i doslednom komunikacijom s klijentima kojima stojimo na raspolaganju praktično uvek. Ali to je za nas jednostavno posledica sopstvenog angažmana i neizostavan deo vrhunske ponude što je i naš moto od samog početka. Zato se usuđujemo da kažemo da je Enzita zaista merilo kvaliteta!

Vitamix – logotip (.png)

Vitamix logotip

Hurom – logotip (.png)

Hurom logotip

Magimix – logotip (.png)

Magimix logotip

Excalibur – logotip (.png)

Excalibur logotip