Enzita Experience shop – glavni uvoznik i distributer

Hurom - svetski brend broj 1. Najbolji sokovnici na hladno ceđenje.

Hurom HW Professional

212.000,00 рсд

ZA POTREBE UGOSTITELJSTVA – Predviđen za juice barove, kafiće, restorane i hotele

XXL PAKET – 3 komore za ceđenje + SMART Set pretkomora s velikim otvorom.

ZA POTREBE UGOSTITELJSTVA – 3 komore za ceđenje + SMART Set pretkomora s velikim otvorom.

Ovaj komercijalni sokovnik namenjen je za upotrebu u JUICE barovima, kafićima restoranima i hotelima. U svakom komercijalnom okruženju uspešno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite

KVALITETNI MATERIJALI – Nerđajući čelik, Tritan poliester i Ultem čine ovaj aparat robusnim i spremnim za sve uslova rada (težina sokovnika je 9 kg)

BPA FREE – Komora i ostali delovi koji dolaze u dodir s namirnicama su izrađeni od vrhunskog Tritan poliestera i UlteMagimix bpa free

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Sokovnik za komercijalnu upotrebu.

Namenjen je za upotrebu u JUICE barovima, kafićima restoranima i hotelimaU svakom komercijalnom okruženju uspešno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite. Vašim gostima ponudite najbolje. Poslužujte sok koji neće promeniti boju i ukus, imati penu, neželjene komade voća i povrća, kao i odvajanje sastojaka u samoj čaši.

Izrađen je od čvrstih i kvalitetnih materijala, najbitnijih komponenti koje mu pomažu da bude uspešan. Kućište sokovnika izrađeno je od brušenog nerđajućeg čelika koje je snažno i veoma otporno, dakle dugoročno izdržljivo. Značajna karakteristika ovog profesionalnog sokovnika je i LED panel sa svetlosnim označavanjem radnji koje preduzimate. Delovi sokovnika u kojima se izrađuje sok izrađeni su od plastike koja ne sadrži BPA čime je uklonjen rizik hemijske kontaminacije soka, a svrdlo i delovi sita su izrađeni od ultem-a, plastike koje je 8 puta snažnija od prosečne.

Sokovnik dolazi s 3 komore za ceđenje, a to vam kao profesionalnim korisnicima omogućuje neprekidno korišćenje budući da samom zamenom komora neometano nastavljate s radom. Ukusi od prethodnog ceđenja time se ne mešaju s ukusima novog soka. Ne gubite vreme na čišćenje sokovnika, a samim time povećavate brzinu i efikasnost u radu. Osim toga, dobijate i jedno krupno sito za SMUTIJE.

Hurom sokovnike karakteriše FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA. Naime, nakon korišćenja jedne komore za ceđenje u nju sipajte vodu i upalite motor, a zatim propustite vodu napolje. Nakon završetka radnog dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode.
Brzo i lako!
Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korišćenja.


Specifikacije:

  • Materijal: BPA FREE (bez bisfenola A i S)
  • Kapacitet komore za ceđenje: 850ml
  • Broj sita: 3 sitna sita i 1 krupno sito
  • Dodaci: 3 komore, 2 bokala, 2 četke za čišćenje
  • Voltaža: 220-240 V
  • Potrošnja energije: 150W
  • Brzina motora: 43 obrtaja u minuti
  • Garancija: 1 godina

Dodatne informacije

Težina 8,6 kg
Dimenzije 44,6 × 28,2 × 19,9 cm
Boja

Inox

Garancija

1 godina

Materijal

BPA FREE, Inox

Namena

Za profesionalce

Proizvođač

Hurom

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Pravljenje hladno ceđenog soka

Namena uređaja

Bistri sok, Smutiji

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hurom HW Professional“