Hurom HW Professional

Vitamix logo
Hurom logo
Magimix logo
Excalibur logo

Hurom HW Professional

149.000,00 дин.

ZA POTREBE UGOSTITELJSTVA – Predviđen za juice i cafe barove

KVALITETNI MATERIJALI – Nerđajući čelik, Tritan poliester i Ultem čine ovaj aparat robusnim i spremnim za sve uvjete rada (težina sokovnika je 9 kg)

BPA FREE – Komora i ostali delovi koji dolaze u doticaj s namirnicama su izrađeni od vrhunskog Tritan poliestera i Ultema.

Kategorija:

Opis

Sokovnik za komercijalnu upotrebu.

Namenjen je za upotrebu u JUICE barovima, restoranima, kafićima i hotelimaU svakom komercijalnom okruženju uspešno će odgovoriti na izazove koje pred njega postavite. Vašim gostima ponudite najbolje. Poslužujte sok koji neće promeniti boju i okus, imati penu i neželjene komade voća i povrća kao niti odvajanje sastojaka u samoj čaši.

Izrađen je od jakih i kvalitetnih materijala, najbitnijih komponenti koje mu pomažu da bude uspešan. Kućište sokovnika izrađeno je od brušenog nerđajućeg čelika koje je snažno i visoko otporno te dugoročno izdržljivo. Značajka ovog profesionalnog sokovnika je i LED zaslon sa svetlosnim označavanjem radnji koje preduzimate. Delovi sokovnika u kojima se izrađuje sok izrađeni su od plastike koja ne sadrži BPA čime je uklonjen rizik hemijske kontaminacije soka, a vijak i delovi sita su izrađeni od ultem-a, plastike koje je 8 puta snažnija od prosečne.

Sokovnik dolazi s 3 komore za ceđenje, a to vam kao profesionalnim korisnicima omogućuje neprekidno korišćenje budući da samom zamenom komora neometano nastavljate s radom. Okusi od prethodnog ceđenja time se ne mešaju s okusima novog soka. Ne gubite vreme na čišćenje sokovnika, a samim time povećavate brzinu i efikasnost u radu. Osim toga, dobivate i 1 krupno sito za SMOOTHIE.

Hurom sokovnike karakterizira FUNKCIJA SAMOČIŠĆENJA. Naime, nakon korišćenja jedne komore za ceđenje u nju ulijte vodu i upalite motor te propustite vodu van. Nakon završetka radnog dana, otvorite komoru i isperite pod mlazom tople vode.
Brzo i lako!
Nije potrebno rastavljanje i pranje nakon svakog korišćenja.


Specifikacija:

  • Materijal: BPA FREE (bez bisfenola A i S)
  • Veličina posude: 850ml
  • Broj sita: 3 sitna sita i 1 krupno sito
  • Dodaci: 3 komore, 2 bokala, 2 četke za čišćenje
  • Voltaža: 220-240 V
  • Potrošnja energije: 150W
  • Brzina motora: 43 okretaja u minuti
  • Garancija: 1 godina

Dodatne informacije

Težina 8.6 kg
Dimenzije 44.6 × 28.2 × 19.9 cm
Boja

Inox

Jamstvo

1 godina

Materijal

Inox

Namena

Za profesionalce

Proizvođač

Hurom

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Ceđenje hladno prešanog soka

Namena uređaja

Bistri sok, Smoothie

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hurom HW Professional”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *