Hurom HP Sivi

Vitamix logo
Hurom logo
Magimix logo
Excalibur logo
Dahlert logo

Hurom HP Sivi

40.800,00 рсд

JEDNOSTAVAN – Jedno sito za vrhunski sok

KOMPAKTAN– Manjih dimenzija

PROVEREN – Huromova Druga generacija

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Sokovnik Hurom HP  zadovoljiće sve vaše potrebe za sokovnikom. Njegove elegantne zaobljene linije i kompaktna veličina osiguravaju da će se uklopiti na bilo koji kuhinjski pult.

Budući da se Hurom trudi da sa svakim modelom malo “iskakče iz okvira” po pitanju dizajna, to su učinili i kod Hurom HP modela.
Cilj Huroma je bio da se napravi sokovnik koji će da zadovolji zahteve kupaca za manjim sokovnikom a da se pri tome ne gube ništa na kvalitetu.
Sada na tržištu postoje mnogi sokovnici za hladno ceđenje, ali na Huromu su taj princip usavršili na najvišem nivou kvaliteta. Motor je izuzetno tih, jak i izdržljiv. Svi materijali su bez štetnih BPA materijala, a količina i kvalitet soka bez pene su izvrsni.

Hurom HP ne zahteva polugu za izbacivanje pulpe, što ga čini zgodnijim i praktičnijim. Različiti mehanizam za izbacivanje pulpe ne zahteva silikonski okvir, što dodatno pojednostavljuje čišćenje.

Sokovnik Hurom HP toplo preporučujemo kupcima koji se razmišljaju oko kupovine vrhunskog i jednostavnog sokovnika za hladno ceđenje. S Hurom HP sokovnikom ćete svakog dana sebi i svojim ukućanima osigurati predivan sok i pri tome uživati.

Hurom sokovnici minimizuju raspad i oksidaciju voća i povrća. Što znači da vaš sok sadrži više hranjivih sastojaka i ima svež, prirodan ukus.

Slow Squeeze Technology: HP se rotira brzinom od samo 43 obrtaja u minuti. Ova patentirana tehnologija Slow Squeeze osigurava da vaš sok ostane svež i u najprirodnijem stanju.

U paketu se nalazi jedno sito, tako da za one koji žele da cede samo bistri sok, ovaj model je savršen.

Dodatne informacije

Boja

Siva

Garancija

5 godina (motor)

Materijal

BPA FREE, Premijum polikarbonat

Namena

Lična upotreba, Za moju porodicu

Namena uređaja

Bistri sok

Proizvođač

Hurom

Snaga motora

150W

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Pravljenje hladno ceđenog soka