Hurom HH-10 Classic

Vitamix logo
Hurom logo
Magimix logo
Excalibur logo
Akcija!

Hurom HH-10 Classic

60.254,00 дин. 43.900,00 дин.

AKCIJA!! – Izvrsna cena

PROVEREN – Pripadnik II. Generacije sokovnika

JEDNOSTAVAN – Lagano ceđenje i pranje

Kategorija:

Opis

Hurom HH-10 je trenutno Huromov najprodavaniji sokovnik. Pripada Drugoj generaciji Hurom sokovnika koja je na tržištu prisutna već 5 godina. Brojni modeli pripadaju ovoj generaciji i definitivno su opravdali Huromov standard kvaliteta. Štaviše, možemo da kažemo da je ova generacija Hurom sokovnika definitivno Hurom postavila na zavidnu poziciju naspram svih ostalih sokovnika na tržištu.

Huromovo Ultem svrdlo koje je zaduženo za gnječenje namirnica i njihovo pretvaranje u bistri sok, izrađeno je od BPA-Free materijala koji je 8 puta čvršći od klasične plastike. S ovim je Hurom želeo da patentira materijal kojeg odlikuje čvrstoća u rangu kamena, a koji nije porozan i ne troši se vremenom. Na takav način možete sa sigurnošću da koristite svoj sokovnik dugi niz godina. Model HH-10 sadrži svrdlo s dvostrukim brojem navoja naspram Prve generacije. To osigurava da se namirnice više puta zarotiraju i pritisnu o stranice sita. Na takav način je osigurana bolja iskoristivost namirnica i više soka za vas. Zbog 43 obrtaja u minuti smanjena je količina pulpe u soku koja je mogla da se primeti kod Prve generacije, tako da s ovim sokovnikom dobijate vrhunski aparat s kojim ćete praviti ukusne sokove za sebe i svoju porodicu.

Uz sokovnik dobijate i sito s većim rupicama, tako da s njim možete da pravite i kašaste sokove. Oba sita su izrađena od inoxa u kombinaciji sa spomenutim Ultemom tako da će izdržati i najveće napore ceđenja.

Druga Generacija Hurom sokovnika ima tzv. mehanizam samočišćenja. Nije potrebno da rasklapate sokovnik nakon svakog ceđenja, već je dovoljno da propustite 2 čaše čiste vode kroz komoru i na takav način isperete ostatke od soka. To će se svideti svim kupcima koji sokovnik koriste više puta dnevno.

Svi Hurom sokovnici, pa tako i ovaj, osigurani su mehanizmom koji sprečava oštećenje motora. To znači da ako dođe do nekog opterećenja prilikom ceđenja, sokovnik će se automatski ugasiti. Na prekidaču za uključivanje sokovnika imate opciju pokretanja sokovnika u suprotnom smeru, te na takav način možete da otpustite pritisak u komori za ceđenje. Nakon toga opet možete da upalite sokovnik na klasičan način i nastavite sa ceđenjem.

Na Hurom HH-10 imate punu  garanciju na elektroniku od 5 godina i 2 godine na ostale delove.


Specifikacije:

Kapacitet bubnja: 500 ml
Obrtaja u minuti: Svrdlo: 43 o/m
Rotirajuće metlice: 43 o/m
Motor: A/C, 90 Ø
Voltaža, napon, potrošnja: 100~230V, 50~60Hz, 150W
Dužina kabla: 1,4 m

Materijali:

Baza – ABS
Poklopac – ABS
Bubanj – Tritan
Svrdlo – PEI (Ultem)
Sitno sito – nerđajući čelik, Ultem
Krupno sito – nerđajući čelik, Ultem
Sito za sladoled – BISEN

Dodatne informacije

Boja

Silver

Jamstvo

5 godina (motor)

Namena

Za moju obitelj

Namena uređaja

Bistri sok

Proizvođač

Hurom

Snaga motora

150W

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Ceđenje hladno prešanog soka

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hurom HH-10 Classic”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *