Hurom H300 Sivi

Vitamix logo
Hurom logo
Magimix logo
Excalibur logo
Dahlert logo

Hurom H300 Sivi

74.990,00 рсд

PAMETNA KOMORA – Sokovnik sam secka voće i povrće pre ceđenja
NAJJEDNOSTAVNIJE PRANJE SOKOVNIKA – Novo sito za izuzetno olakšano pranje
BPA FREE – Provereni materijali
GARANCIJA – 10 godina na motor

Kategorija:

Opis

Sokovnik Hurom H300 je najnoviji model Hurom sokovnika. Rađen je na svom prethodniku H200, ali je Hurom tu išao ipak korak dalje te je kod ovog modela sokovnika stvorio novi model šrafa. Radi se o tome da su kod Huroma H300 šraf i sito za ceđenje pretvoreni u mehanizam multišrafa. Samim time, pranje i održavanje sokovnika je olakšano i ubrzano.

Ono što je kod Huroma H300 isto kao i kod njegovog prethodnika H200 je “Mega hooper” pretkomora s jako velikim otvorom za ubacivanje namirnica. Dovoljno je ubaciti namirnice u sokovnik i ostaviti da on sam odradi ostatak posla.

Još jedna novina je i automatski “reverse” sistem koji se u slučaju pretvrdih namirnica sam aktivira i pokrene okretanje šrafa u suprotnom smeru. Nakon što se otpusti pritisak u komori za ceđenje, sokovnik će opet pokrenuti šraf u normalnom smeru i nastaviti s ceđenjem soka.

Dodatna novina kod ovog modela sokovnika je to da u slučaju da zaboravite na svoj sokovnik i ostavite ga da radi, on će se automatski ugasiti nakon 5 minuta. Ako se pitate je li to potrebno, odgovor našeg servisera će biti: “Apsolutno da!” Hurom sokovnici su jako tihi u radu i uz Mega hooper koji Vam omogućava da samo napunite sokovnik i posvetite se nečem drugom dok on cedi sok, ponekada se zna dogoditi da naši kupci zaborave na to da su sokovnik upalili. Na ovakav način Hurom je osigurao dugotrajan vek trajanja motora i sprečio bilo kakvo oštećenje do kog može doći zbog pregrevanja motora.

Za sve koji vole sok s određenim postotkom pulpe, ovaj će sokovnik biti odličan. H300 kroz svoj Multi šraf propusti deo pulpe, i samim time osigurava osećaj kao da pijete “Cappy pulpy” sok. Za sve kupce koji ipak žele 100% bistri sok, savetujemo jedan od modela s metalnim sitima.

Hurom H300 je najnoviji model Hurom sokovnika i prema prvim inputima, kao i Hurom H200, ovo će biti jako tražen sokovnik na tržištu.

Hurom H300 nam dolazi u tri boje: Crna, Titanijum  i Bela.

10 godina garancije pokriva bazu i motor sokovnika, tako da će svaki kupac ovog sokovnika, kao i svih ostalih Huromovih sokovnika biti siguran u rad svog ljubimca.

Na Vama je samo da odaberete model koji Vam se najviše uklapa u dizajn Vaše kuhinje i započnete s novom erom svojeg života u kojoj ste Vi i briga za Vaše zdravlje na prvom mestu.