Hurom H200 Premium Mat Crni

Vitamix logo
Hurom logo
Magimix logo
Excalibur logo
Dahlert logo

Hurom H200 Premium Mat Crni

68.990,00 рсд

PAMETNA KOMORA – Sokovnik sam secka voće i povrće pre ceđenja
JEDNOSTAVNO PRANJE SOKOVNIKA – Novo sito za izuzetno olakšano pranje
BPA FREE – Provereni materijali
GARANCIJA – 10 godina na motor

Hurom H200 je novija generacija Hurom sokovnika. Vitak dizajn, izuzetna jednostavnost korišćenja i vrhunski kvalitet soka ovaj model pozicioniraju u rang najboljih sokovnika na tržištu.

Kategorija:

Opis

Novi Hurom sokovnik Premium serije Hurom H200 ima luksuzan izgled i dizajniran je tako da korisnicima pruži vrhunsko iskustvo sokovnika.

Hurom pruža neprocenjiv dar slobodnog vremena ujutro

Huromov novi model, praktičniji nego ikad pre, omogućuje korisnicima da svakodnevno uživaju u iskušenju zaljubljivanja u Hurom sokove.
Uz poboljšane funkcije dizajnirane za veću iskoristljivost, sok čini prikladnijim i pomaže vam da ujutro oslobodite malo više vremena za opuštanje.
Pametna komora, dizajnirana da omogući ceđenje soka u jednom koraku.
To vam pruža preko potrebnih nekoliko minuta slobodnog vremena dok se sok priprema.

Veliki otvor na komori koji će olakšati pripremu soka

Hurom H200 All in One ima brojne varijacije u odnosu na prethodne modele. Jedan od najvažnijih elemenata koji utiče na vreme pripreme sokova iz snova je izuzetno veliki otvor. Otvor prečnika 18 cm omogućuje vam ubacivanje većine vrsta povrća ili voća u celosti, bez seckanja. Na poklopcu komore postoji još jedan manji otvor za naknadno dodavanje sastojaka tokom rada sokovnika.

Jednostavno održavanje

Ono što će sve korisnike ovog sokovnika oduševiti je jednostavnost korišćenja i izuzetno pojednostavljeno pranje sokovnika. Usuđujemo se da kažemo da je novi Hurom H200 najbolji na tržištu po pitanju pranja i održavanja. Huromova revolucionarna tehnologija dvostrukog sita olakšava pranje i svodi ga na svega 30-tak sekundi. Veliki broj ljudi želi svakodnevno da cedi sveže sokove i pranje sokovnika je jedino što ih od toga odvraća. S ovim modelom Hurom sokovnika, mukotrpno pranje pada u zaborav.

Takođe, unutrašnja vertikalna struktura sokovnika dizajnirana je za jednostavno izbacivanje pulpe, a vitki dizajn tela omogućava vam postavljanje uređaja čak i u najuže prostore.

Vertikalna komora, koja može da se pohvali unutrašnjom strukturom odozdo prema dole, što je odstupanje od originalnih bočnih otvora, jednostavna je za upotrebu zahvaljujući poboljšanoj funkciji izbacivanja celuloze i lakoći čišćenja.

Pametna komora, koja je dizajnirana za automatsko punjenje sastojaka u sokovnik nakon što su svi zajedno ubačeni, neverovatno je prikladna jer eliminiše potrebu za ponovnim ručnim ubacivanjem sastojaka.

Glatki i tanak dizajn sokovnika čini ga savršenim dodatkom bilo kojoj kuhinji. Toliko je tanak da može da se uklopi i u najuže prostore, oslobađajući vredan prostor na vašem pultu.

-NAGRADA IF DESIGN- je odavno postala simbol izvrsne forme, estetskog kvaliteta i korisničkog usmerenja, ergonomski i efikasan dizajn u svim disciplinama, od strane proizvođača širom sveta. NAGRADA „Kuhinjska inovacija godine“, koju već četrnaesti put dodeljuje inicijativa LifeCare, smatra se potrošačkom preporukom za potrošače. Hurom sa sokovnikom H200 Premium, nagrađen je za: funkcionalnost, inovativnost, prednosti proizvoda i dizajn.

Huromov sok, koji uvek ima svež miris i živopisne boje, savršeno čuva prirodne ukuse i visoku hranjivu vrednost sastojaka koristeći metodu ekstrakcije soka koja uključuje hladno ceđenje.

Ugrađena posuda za pulpu koja se jednostavno čisti pomoću vertikalne strukture

Transformacijom bivše vodoravne strukture u vertikalnu, sada je lakše istisnuti celulozu i očistiti unutrašnjost sokovnika. Ugrađena posuda za pulpu takođe povećava raspoloživost prostora.

POJEDNOSTAVLJEN DIZAJN ZA JEDNOSTAVNO POSTAVLJANJE Dizajn pruža unapred određene slotove koji se uklapaju kad se Mega Hopper Set postavi na bazu, za savršeno spajanje svaki put.
TEHNOLOGIJA HLADNOG CEĐENJA – Sporo rotirajuće svrdlo stiska i cedi zdrav sok, dok istovremeno stvara minimalnu količinu trenja i oksidacije, tako da zadržava netaknut ukus, boju i nutrijente.
Posebno dizajnirana sita minimizuju nakupljanje pulpe između praznina na situ za brzo, lako i temeljno pranje.
Nastavite da dodajete sastojke tokom rada sokovnika kroz obezbeđen otvor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Specifikacije:

 • Kapacitet komore za ceđenje: 500 ml
 • Veliki otvor za punjenje: 18 cm
 • Sigurnosni senzor
 • Dimenzije (ŠxDxV): 180 x 270 x 430 mm
 • Broj obrtaja u minuti: 43/50 o/m
 • Motor: A/C 200 W
 • Težina: 6,5 kg
 • 2 sita – sitno i krupno
 • Dužina kabla: 1,4 m

Sastav paketa:

 • Baza sokovnika
 • Pametna komora za ceđenje
 • Sito za bistri sok
 • Sito za kašaste sokove
 • Posude za sok i pulpu

Garancija: 10 godina na motor

Dodatne informacije

Boja

Mat crna

Garancija

10 godina (motor)

Materijal

BPA FREE, Premijum polikarbonat

Namena

Lična upotreba, Za moju porodicu

Namena uređaja

Bistri sok

Proizvođač

Hurom

Snaga motora

200 W

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Pravljenje hladno ceđenog soka