Hurom H100

Vitamix logo
Hurom logo
Magimix logo
Excalibur logo
Dahlert logo

Hurom H100

54.990,00 рсд

JEDNOSTAVNIJE PRANJE SOKOVNIKA – Novo sito za izuzetno olakšano pranje
BPA FREE – Provereni materijali
TRI SITA – Odaberite da li želite bistri ili gusti sok ili možda sladoled
GARANCIJA – 10 godina na motor
Hurom H100 je najnovija generacija Hurom sokovnika. Odlična cena i vrhunski kvalitet soka ovaj model pozicioniraju u rang najboljih sokovnika na tržištu. Ono što je najvažnije napomenuti kod Huroma H100 je to da je izuzetno jednostavan za korišćenje i pranje.

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Kategorija:

Opis

Hurom H100 je najnovija generacija Hurom sokovnika. Odlična cena i vrhunski kvalitet soka ovaj model pozicioniraju u rang najboljih sokovnika na tržištu.  Ono što je najvažnije napomenuti kod Huroma H100 je to da je izuzetno jednostavan za korišćenje i pranje.
Uglađenog je dizajna i osnovnu Hurom ideju o svakodnevnoj konzumaciji kvalitetnog hladno ceđenog soka čini vrlo pristupačnom.
Komora mu je kapaciteta 450 ml, a dolazi opremljen s tri sita: za bistre sokove, za kašaste sokove i sitom za sladoled.
Nezavisno od toga želite li da cedite bistre sokove od svežeg voća, korenastog povrća ili zelenog lisnatog povrća i bilja, Hurom H100 uspešno će savladati izazove koje pred njega postavite.

Ono što će sve kupce ovog sokovnika oduševiti je jednostavnost korišćenja i izuzetno pojednostavljeno pranje sokovnika. Usuđujemo se da kažemo da je ovo najbolji sokovnik na tržištu po pitanju pranja i održavanja. Huromova revolucionarna tehnologija dvostrukog sita olakšava pranje i svodi ga na svega 30-tak sekundi. Veliki broj ljudi želi svakodnevno da cedi sveže sokove i pranje sokovnika je jedino što ih od toga odbija. S ovim modelom Hurom sokovnika, pranje je još jednostavnije i kraće nego kod ostalih sokovnika za hladno ceđenje.

Osim laganog pranja i čišćenja, Hurom H100 je sokovnik koji dolazi sa sva tri sita. U paketu dolazi sito za bistre sokove, sito za guste (kašaste) sokove i sito za sladoled. S ovim potezom, Hurom je na tržište lansirao sokovnik koji zaista može da zadovolji sve potrebe svojih kupaca.

Poslednje, ali podjednako bitno je i garancija koju Hurom osigurava za H100 sokovnik, koja iznosi punih 10 godina na bazu sokovnika. Uz ovu dugogodišnju garanciju, možete bez ikakve sumnje biti sigurni u svojeg novog ljubimca i uživati u njegovom korišćenju.

Verujemo da će ovo biti model Hurom sokovnika koji će obeležiti novu eru u proizvodnji Hurom sokovnika. Tek je stigao na svetsko tržište i već je zauzeo visoku poziciju najprodavanijeg modela. Glavni razlozi su njegove savršene performanse i izuzetno jednostavno pranje i održavanje.

Ukoliko ste u potrazi za sokovnikom koji će vas oduševiti kvalitetom soka i koji vam neće zadavati muke oko održavanja, onda definitivno treba da se odlučite za Hurom H100.

 

Specifikacije:

  • Sigurnosni senzor
  • 43 obrtaja u minuti
  • Veličina posude: 450ml
  • 3 sita – sitno, krupno i sito za sladoled
  • Dodaci: 2 bokala, 2 četke za čišćenje, knjiga s receptima
  • Dimenzije: (DxŠxW) 211 x 293 x 462 mm
  • Težina: 5,9 kg
  • Voltaža: 220-240 V
  • Potrošnja energije: 150W

Garancija: 10 godina na motor

Dodatne informacije

Boja

Deep wine, Perla Crna, Titanijum

Garancija

10 godina (motor)

Materijal

BPA FREE

Namena

Lična upotreba, Za moju porodicu

Proizvođač

Hurom

Vrsta artikla

Uređaji

Vrste uređaja

Pravljenje hladno ceđenog soka

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Hurom H100“